Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2008 15:18 - За всички които се мислят за сексолози.
Автор: rage Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1233 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 18.07.2008 10:30


Искам да споделя с теб, читателю, мнението си за всички сексуално незадоволени, егоистично настроени, плиткоумни, заблудени, неосведомени, задръстени роби на предрасъдъците  и ниските си страсти индивидчета.Който преоткрие себе си в така изложеното описание моля, нека сподели обичам чуждите гледни точки без значение колко са погрешни.
Любопитно ми е защо в този сайт е фрашкано с постове на хора които са сексуално незадоволени, не искат да си го признаят, но и не знаят как да променят нещата.Те всички искат секс и същевременно са  достатъчно неосведомени как да си го получат.Или жените искат прекалено много или мъжете не ги бива за нищо-това са главните гледни точки, неизчерпаем ресурс за тъпи постове.Вместо да се лигавите в интернет правете нещо по въпроса.Никой освен вас самите не е виновен за това, че не можете да преценявате хората и избирате неподходящия партньор.
Но, все пак в търсене на човека който ни оправя най-добре често се превръщаме в егоисти интересуващи се  единствено от половия орган на гореспоменатата личност.Наистина светът се простира отвъд физиологичните ни нужди.Ето например, догмите на херметизма могат да бъдат обобщени в 11 прозрения.Без да се отклонявам от темата си ще кажа само че според 8-то прозрение творческата енергия на вселената намира израз и като сексуална енергия.Всичко което съществува се ражда от тази първична енергия.А десетото прозрение носи идеята че хармония се достига чрез мъжките и женски сили или елементи.Сега сме по-близко до начина на мислене в древността отколкото когато и да било.Това не значи че от киломерти трябва да ни личи какви сексуални маняци сме...Бъдете умерени, моля, на кой друг освен вас наистина му пука за това дали сте доволни от половия си живот или не???
В ерата на интернет постоянно ни заливат с информация която е абсолютно ненужна на какви ли не теми.За всичко ли трябва да ви поучават хора по-глупави от вас самите.Наистина спрете да давите другите със сексуално неудоволетворените си мнения.

Що не вземе някой да напише пост за вътрешната политика на Сомалия би ми било интересно да науча за това.


Тагове:   мислят,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sweetivo - Мнооо добре написано и много намясто!
17.07.2008 15:26
Ако можех, и аз така щях да го напиша. Между другото, аз съм точно от тоя тип хора. Сексуално незадоволените, ама и неща да съм задоволен. Да си задоволен, не е като да си доволен.
цитирай
2. ametist - ~
17.07.2008 15:26

Сомалия е парцелирана

и поделена между местните племенни лидери, които са пълновластни господари в контролираните от тях територии. Това им позволява отново да се върнат към любимото си занимание - да воюват помежду си и да грабят каквото им попадне.
През 1992 г. ООН реши да се намеси, за да възстанови мира и сигурността в региона. Но международните умиротворители бяха представени единствено от армията на САЩ. Опитите да възстановят реда завършиха плачевно. Спецчастите, изпратени да укротят страстите, дадоха 18 убити и 77 ранени и се оттеглиха безславно, след като сомалийците влачиха за джиповете труповете на някои от тях.
През същата година Съветът за сигурност на световната организация прие Резолюция 751 за прекратяване на огъня в Сомалия. И наложи оръжейно ембарго. Това даде обратен резултат. Местните започнаха още по-ожесточено да се стрелят, а керваните с оръжие за враждуващите кланове се занизаха един след друг. Преминаващите през територията на страната контрабандни канали функционират безотказно и с максимален капацитет, поради отсъствието на какъвто и да е митнически и административен контрол. Но това е по-малкото зло. Безвластието в Сомалия магнетично

привлича членове на "Ал Кайда",

които я ползват като транзитна база за операции. А това никак не се нрави на САЩ, особено след 11 септември 2001 г. Изправени пред заплахата Африканският рог да се превърне в убежище за терористи, американците и техните съюзници търсят изход.
И така представителите на враждуващите сомалийски кланове по неведоми пътища са принудени през 2002 година да седнат на масата за преговори в Джибути. Опитите за обединение на страната обаче дават първите резултати едва през 2004 г. На 10 октомври преходният парламент на Сомалия, който заседава в съседна Кения, номинира за президент лидера на северната провинция Пунтленд - Абдула Юсуф Ахмед. Новоизбраният държавен глава принадлежи към първия от двата най-мощни и многобройни сомалийски клана - Дарод, който се ползва с подкрепа и в Етиопия. Вторият по значение клан - Хавеи - дава на страната новия премиер - Али Мохамед Геди.
цитирай
3. анонимен - ebi se
17.07.2008 16:00
u gazooooo
цитирай
4. fenris - анонимен
17.07.2008 16:27
що на теб не ти ли става? Поздравления за постинга rage! и на мен ми писнаха такива теми се за секса!!
цитирай
5. rage - ~
18.07.2008 10:29
ametist,мерси вече се чуствам по-добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rage
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15920
Постинги: 3
Коментари: 10
Гласове: 37
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031